Hur att skapa hemsida

Det är lätt att skapa en hemsida. Med enkla steg du kan tjäna pengar på det också. Förfarandet kan hittas här.

Skapa hemsida

Skapa en hemsida och tjäna egna pengar. Det är enklare än du kanske tror, och med vår vägledning är det kanske lite lättare också!

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är enkelt att skapa en hemsida. Inte bara är det enkelt, men det kan vara lönsamt också.

Hur skapar jag en hemsida?

Du behöver några "ingredienser":

  • en domän
  • ett webbutrymme (webbhotell)
  • en design till sidan
  • innehåll till din webbplats
  • programvara

Undrar hur enskilda tjänar 100.000 NOK månader i din egen webbplats? Läs vidare och ta reda på hur du också kan göra en intäktsgenererande webbplats.

Domän är viktigare än många tror

Ett domän är den första sak att tänka på. Det här är din adress på webben. Som med allt annat i näringslivet, är platsen viktig. Ett domännamn som 123ElektroNätbutik.se är inte lika bra som ElShop.se. Du bör ha en domän som är lätt att komma ihåg och lätt att skriva.

När du väljer din domän: Försöka att undvika användningen av bokstäverna ä, ö, å, siffror och specialtecken, och undvika bindestreck om du kan.

Det är också viktigt hur du väljer att köpa din domän. Du måste köpa domänen genom en domänregistreringsföretag. Många domänregistreringsföretag är oseriösa, några gör de mest otroliga saker, som att "förlora" dina domän genom att sätta den till försäljning på den fria marknaden. Välj alltid en legitim domänregistreringsföretag!

Bluehost är enligt vår mening den bästa domänregistreringsföretag. De är 110% säkra att lita på. De är nära besläktade med domänorganisationer som skyddar domänägarnas rättigheter. Två andra fördelar med Bluehost är att de är billiga, och de erbjuder domäner och hosting i en enda lösning.

Webhosting: måste ha det, måste bara ha det

En "host" är där du har din hemsida eller webbplats som består av datafiler och information (inklusive bilder och text).

Dessa filer och data ska lagras någonstans. Filer kan inte sparas på din maskin, så din hemsida är nere för räkning varje gång du stänger av datorn. När du har dina filer på en Hosting konto är de tillgänglig dygnet runt, och året runt.

Bluehost har ett av de bästa uppe-garantier och dessutom en serverpark vilket gör det otroligt snabb att ladda webbsidor.

Du behöver därför en domän och ett webbhotell, men du måste också skapa webbplatsen. Återigen är Bluehost ett bra alternativ, eftersom de har ett program som du kan använda för att skapa både enkla och avancerade hemsida med peka-och-klicka-metoden.

De är mycket intuitivt och användarvänligt programvara avsedd för användare som vill skapa sina egna webbplatser. De program som Bluehost erbjuder körs på nätet (dvs att du inte behöver ladda ner något), och det är så enkelt att "även mormor" skulle klara det.

Få webhosting och domän med Bluehost

Design är viktigt

En användarvänlig design är oerhört viktigt. Webdesign är inte något man lär sig på en dag, det tar flera år att lära sig att skapa en funktionell design. Det viktigaste är att tänka på vad det är du vill att användaren ska få när han / hon besöker din webbplats.

Inte lätt att skapa din egen design utan erfarenhet, men lyckligtvis finns det många sätt att få en bra design för ditt hem utan att behöva lära sig det på egen hand.

Bäst för de flesta människor är att låta andra skapa din webdesign. Här har du två alternativ:

Det enklaste och bästa sättet är att använda outsourcing och hitta andra som kan designa din webbplats för dig.

Freelancer kan du hitta ett stort antal webbdesigners. Freelancer är den absolut bästa platsen för outsourcing av Internet-relaterade uppgifter. Behöver du hjälp med något annat för din hemsida, kan du använda en frilancare till det också.

Innehåll och trafik är viktigare!

En bra design är viktigt, men innehållet är viktigare. Ingen skulle köpa en Porsche med en gräsklipparmotor till 1 miljon. Samma sak gäller för webbplatser: Ingen vill läsa tråkig innehåll även om ditt webdesign är perfekt.

Innehåll: Bra innehåll är viktigt för din webbplats och för att få trafik. Afronbladet.se har enorm trafik eftersom webbplatsen har nyheter och annat innehåll som läsarna tycker är intressant, och webbplatsen uppdateras ofta. Ett domännamn som är lätt och snabbt att skriva, och som användarna kommer ihåg, bidrar till att ge aftonbladet.se den stora trafiken som de har.

Trafik: För att tjäna pengar på en webbplats behöver du trafik. Vi kommer inte att gå så mycket in i detalj på detta, men kan rekommendera webbplatsen Traffic Bot Submitter om du vill ha massor av trafik till webbplats.

Hur man tjänar pengar på din hemsida eller blogg?

Först måste du få trafiken, genom att skapa bra och intressant innehåll. Du måste ha en användare som besöker din sida och gör en åtgärd för att tjäna pengar. Till exempel kan de köpa allt från din webbplats eller de kan klicka på alla Google-annonser som du har där.

Möjligheter att tjäna pengar på din webbplats är många. På deltidsjobb.net har vi diskuterat ett antal strategier.

Om du vill tjäna pengar på att blogga, men vet inte riktigt hur du börjar är detta en bra sida om att tjäna pengar blogga. På sidan hittar du metoder för att hjälpa dig att komma igång med att skapa intäkter på nätet. För full tillgång måste du betala, men det är ganska billigt, och definitivt värt att betala för!

Webbutveckling 2.0

Vem som helst kan skapa sin egen webbplats med komplett online-program som erbjuds genom tjänster Bluehost. Här är allt du behöver för att skapa professionella webbplatser med ett par klick.

Kortfattat om att skapa hemsida

Du behöver domän, webbapplikation (eller några kunskaper i programmering) för att skapa hemsidan, och ett sätt att tjäna pengar på din webbplats.

Här är några bra och användbara tjänster som du kanske vill använda när du behöver för att skapa din egen inkomstbringande webbplats:

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.