Deltidsarbete: Få ett jobb på deltid idag

Visste du att du kan få ett deltidsarbete i dag, just nu? Dina jobbmöjligheter är bättre än vad du kanske tror, och här är några bra deltidsjobb du kan hitta nu.

Få ett deltidsjobb

Få ett deltidsjobb i dag. Vi har satt ihop en lista med många bra arbetstillfällen som du kan börja jobba med just nu.

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Har du någonsin klagade över att ha lite pengar, dålig ekonomi, eller att du tjänar för lite?

Följande lista innehåller deltidsarbeten och sysselsättningsmöjligheter för alla. Du behöver inte ens kontakta en arbetsgivare. Specificeras nedan är de idéer och tips om hur man tjänar pengar på några av varje.

Här är några deltidsjobb som du kan börja tjäna pengar på just nu:

 • Blogga. Du läste rätt! Har du följt de svenska medierna nyligen har du förmodligen hört talas om alla de bloggare som tjänar över 100.000 dollar i månaden (Ja vi talar om svenska bloggare som bloggar från Sveriges svenska blogg). Lär dig hur du också kan tjäna pengar blogg.
 • Valutaspekulation och crypto-trading. Köp och försäljning av valutor och crypto-valutor kan ge dig en fantastisk avkastning på dina pengar. Det är inte ovanligt att en valuta handlare att tjäna flera miljoner dollar per år. Risken är dock att detta är något som inte är lämplig för alla (men risken du ekponerer ut kan alltid justeras). Prova en gratis demo av CFD-valutahandel (valutor, crypto, aktier och annat) eller handla med riktiga pengar utan insättningsavgifter, eller läs våra bästa tips på valutahandel.
 • Dropshipping. Här är ett mycket intressant sätt att tjäna pengar, och det är inte särskilt svårt heller. Allt du behöver är att ha de rätta kontakterna, dvs ett nätverk av dropshippere som ger dig tillstånd att sälja sina varor genom exempel. eBay. Men har du ingen sådant nätverk? Inga problem, dropshipping är lätt.
 • Investor med "followers": Tjäna extra inkomster som "Popular Investor" på eToro. Bli portföljförvaltare och tjäna genom att följas och kopieras av andra traders. Få betalt när andra kopierar dina affärer. Du vill tjäna en årsavgift på 2 %. Hur mycket är det? Exempel: Du tjänar 200 000 dollar extra om året om 1000 personer kopierar dig med 10 miljoner dollar.
 • Arbeta hemifrån. Det finns mycket du kan göra hemifrån, till exempel att arbeta och bygga mer intäkter för sig själva. Tack vare lite soppa huvuden är många som är skeptiska till "arbeta hemifrån möjligheter." Glöm super duper fantastiska erbjudanden som gör dig rik genom att sälja schampo från vardagsrummet. Här är den verkliga intressanta jobb du kan göra hemifrån.
 • Starta ett företag. Att vara en entreprenör är inte det lättaste att tjäna pengar, faktiskt går väldigt många företag som kollapsade under matningen, första fem åren, statistiken i Sverige säger väl att det finns 4 av 5 (eller något, men vem bryr sig om statistik). Nyckeln till framgång är att du har en bra affärsidé och planera väl (se våra förslag på goda affärsidéer Du kan tjäna pengar även i dag). Om du startar företag är mycket annorlunda bör du tänka, har vi skapat en artikel och vägledning till dem som vurerer etablera företag för första gången.
 • Sälj foton online och få provision varje gång någon nedladdningar ditt foto. Detta är faktiskt möjligt att tjäna mycket användbar med pengar. Receptet är enkelt: Du tar bilder, de sätter ut så många bilddatabaser på webben som möjligt, och varje gång någon köper en rättighet (eller licens) att använda din bild kommer att få betalt provision på försäljning. Med företaget bakom Bilddatenbank $ 15 för bilden, får du t. ex. 50% i provision. Med tillräckligt nedladdningar och tillräckligt med bilder som ligger ute, kan det bli ett öre av denna bild försäljningen. Läs mer om hur du tjäna pengar på dina bilder.
 • Tjäna pengar på internet. mycket konstigt har skrivits för att generera intäkter från nätet. Inte alla möjligheter som diskuteras har samma potential, men några saker som du kan arbeta med nätet är verkliga guldgruvor. Vi har kommit fram till de lämpligaste jobben för att tjäna pengar på internet.
 • Skapa apps och sälja iPhone/iPad applikationer. Det finns en stor marknad för program och spel för iPhone, iPad, smarta telefoner och andra bärbara enheter. Du kan utveckla program även utan programmeringskunskaper (outsourcing kan vara billig). Med viral marknadsföring, och hjälp från AppStore kan tjäna miljoner om din ansökan anger. Läs mer om att skapa apps til iPhone och iPad.
 • Färdiga bankomater. Internet består av många lockande erbjudanden. Ofta älskar guld och gröna skogar, men den produkt som levererar. Det finns dock en handfull tjänster som har visat sig vara bra monetära system. Här är några populära pengamaskiner.
 • Bli en virtuell assistent. Outsourcing nätet är en enorm industri. De tjänster frilansare kan du hitta stora mängder av projekt som människor och företag har skrivit att de vill ha hjälp med. Det kan vara allt från logo design, stöd hjälp, webbutveckling, forum arbetsuppgifter moderator, programmering, och många andra saker. Freelancer har tusentals kunder, och det finns alltid många projekt som ligger där ute som du kan delta i om du har de rätta kvalifikationerna. Läs resten av vad vi har skrivit om outsourcing.
 • Delta i marknadsundersökningar. Det finns inga pengar att vinna på att delta i paneler där du sitter i fokusgrupper, svara betalda undersökningar och annat delta i marknadsundersökningar. De projekt som finansieras av företag som behöver information om konsumenterna och marknaden, och fackorgan har till uppgift att samla in information om marknaden. Genom att registrera med dessa organ kan delta i sådana betalda undersökningar.
 • Aktiehandel ger dig möjlighet att uppnå en avkastning på dina pengar. Det finns alltid en möjlighet att din investering kommer att gå ner i värde, eller i värsta fall förlorar du allt du har investerat. Det visar sig dock att på lång sikt kan vara mycket mer lönsamt att investera pengar i aktier hinder än på banken, men riskerna måste naturligtvis prövas först. Läs mer om köp och försäljning av aktier.
 • Outsourcing beståri att betala andra för att göra ett jobb åt dig. Eftersom Sverige är ett rikt land med höga priser, finns det goda möjligheter att tjäna pengar i Sverige att outsourca sina egna projekt utomlands. Till exempel utvecklar program till svenska företag och använda indiska programmerare att göra jobbet billigt. Om det kostar 6000 att utveckla programmet, och du kan sälja programmet för 80.000 det är självklart att du har gjort en bra affär. Hur man tjänar pengar på outsourcing.
 • Skapa en hemsida och generera intäkter. Internet erbjuder så många möjligheter att tjäna pengar, och en möjlighet är att skapa webbplatser. Det finns nu en hel del svenskar som tjänar pengar på sina webbplatser (t.ex. online-butiker och online-tjänster). Många svenskar har tjänat över 50 miljoner på deras hemsida! Man måste naturligtvis börja i liten skala. Vi visar dig hur du kan börja tjäna pengar hemsida.
 • Investera i fastigheter. De som har pengar och som har förmåga och vilja att låna ut stora summor pengar på banken kan tjäna bra pengar på fastighetsinvesteringar. Inköp av kontorsbyggnader, flerbostadshus och större fastigheter kräver kapital, men som alltid, du kan börja i liten skala och arbeta sig upp. Läs vad vi har skrivit om att tjäna pengar på fastigheter.

Vi garanterar dig, innehåller listan över många mycket bra inkomst. Det är inte något vi säger att skryta på vår lista, men eftersom många av de saker på denna lista ger goda möjligheter att tjäna pengar. Vid varje punkt i listan är svenskar som tjänar pengar, i många fall, en miljon-klassen

Oavsett om ditt mål är att bli rik eller bara hitta ett deltidarbete, är det något i den här listan som passar dig.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.