Tjäna pengar på att blogga

Läs om svenska bloggare som tjänar 100.000 kronor i månaden på sina bloggar, och hur du kan göra samma sak.

Tjäna pengar blogga

Tjäna pengar på din blogg: I den här artikeln får du lära dig hur du skapar din egen blogg, och hur du kan börja tjäna pengar på din blogg.

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Det är möjligt att tjäna bra pengar att göra något så löjligt enkelt som att blogga.

Ungdomar tjänar 100.000 i månaden på att blogga

Svenska bloggare tjänar fett på sina bloggar. Vad är deras hemlighet?

Några svenska bloggare tjänar över 100.000 kronor i månaden i en ålder av bara 14-15 år på att blogga. Om ungdomar lyckas tjäna pengar på att bloggar, bör inte du också kunna tjäna några kronor?

Det är inga problem att tjäna pengar på en blogg, men var ska man börja? Du kan skapa din blogg här.

Hur man tjänar pengar på bloggen

Många i Sverige tjäner mycket på att blogga, men det finns också många som inte tjänar allt for mycket. Vad är det som gör att vissa människor tjänar mycket pengar, upp till flera tusen per dag, medan andra inte ens tjänar en 20-kröning på sin blogg?

Innan du börjar blogga, måste du ha följande:

  • ett domän
  • ett webbhotell
  • webdesign
  • ett blogg-system
  • en strategi för att tjäna pengar på din blogg

Låt oss titta på dessa i tur och ordning:

Domän för din blogg

Tja, vet du vad en domän är. Den exakta definitionen av Wikipedia är att ett domännamn är en "unik, hierarkiskt strukturerad namnsträng som används för adressering på Internet." För de flesta människor håller det med ett exempel: "Deltidsjobb.net är ett exempel på en domän".

Vad är det bästa domännamnet för min blogg?

Hitta ett ledigt domännamn som är kort och exakt, och beskriver din blogg. Kanske lättare sagt än gjort, eftersom det finns så många tagna domännamn, särskilt om du har något som är engelska och vill ha ett .com domän. Men man bör alltid kunna hitta en fin bra domän.

Två viktiga saker att komma ihåg när du får en domän för din blogg:

1) Undvik underdomäner. Det viktigaste är att blogga från sin egen domän, och använder inte en underdomän. Exempel på subdomäner är voe.blogg.no, mycket bättre hade varit voe.no eller voe.com -. Naturligtvis både upptagen

Gratis blogg-tjänster erbjuder Lägg gärna till din blogg på deras domän, så du får en underdomän. Det är ett misstag många bloggare gör, men när bloggen först har blivit bekanta, är det mycket svårt att förändra, både tekniska och kommersiella skäl som vi inte ska gå vidare in på här. Kort och gott tips är ändå: undvika att din blogg på en underdomän med gratis blogg tjänster, om du gör du kommer att ångra senare, även om det kan verka som det enklaste alternativet i början.

2) Välj ett säkert och bra domänregistreringsföretag

Det är inte helt godtyckligt där du väljer att registrera din domän.

Det andra tips är att använda ett domänregistreringsföretag som är pålitlig att det är snabbt och säkert att köpa en domän. Den bästa servicen finns i detta område är utan tvekan Bluehost, enligt vår mening, den säkraste domänregistreringsföretag. Här riskerar inte att förlora ditt domänregistreringsföretag eftersom klona det, som är fallet med alltför många andra registrarer. Välj därför Bluehost nästa gång du köper en domän.

Bluehost erbjuder webben där du kan använda färdiga bloggsystem i samma lösning, som är vår andra argument till varför du ska välja Bluehost.

Kolla in din blogg på ett 5-stjärnigt webbhotell

hosting är där du lagrar alla filer till din blogg. "Du vet, bildr och blogginlägg liszm."

Kalla det en webb, ring värd. "Vi bryr oss inte."

Oavsett om det är en rosa blogg, en resa blogg eller en allvarlig politiker svälla blogg behöver du ett webbhotell. Måste få det, bara ha det. Kom inte utanför. På webben lagrar datainformation inklusive dina foton, text i dina blogginlägg, bloggsystem som du ska använda, och så vidare.

Återigen är Bluehost det bästa alternativet, knallbra webbhotell som gör att dina sidor bara dyker upp mycket snabbt när dina läsare surfar runt din blogg och det är ganska viktigt. Ännu viktigare, att din blogg är igång när någon kommer att läsa den. Därför bör du endast använda webbhotell med den bästa upptid, och här är Bluehost värld. Inga kartor, inga kommande. Du kan inte gå fel med den här tjänsten.

Det finns några som är lite billigare, men de är oftast smuts fattiga i jämförelse. Några dollar extra per år för ett webbhotell som faktiskt fungerar, det är ett pris som väl värt att betala. Oavsett vad du tjänar mer på din blogg än vad det kostar att betala för hosting och domän. Så småningom intäkter från bara några timmar på din blogg vara tillräckligt för att täcka alla utgifter för hosting och webbhotell i ett år. Så:. Inte en kostnad att tala om

Du får en fantastisk bra webhotell och domän i ett prisvärt paket med Bluehost.

Blogg Design: Hur att få din blogg att se läckor

En blogg att se bra, men det håller inte bara en design som är perfekt. Konstruktionen har många syften. Man måste tänka på hur din design ser ut när det gäller hur lång tid det tar att ladda sidan, hur lätt det är att navigera och hitta din blogg, och så vidare. En attraktiv design är bara grädde på moset.

Det finns i huvudsak tre sätt att få en blogg design på:

  1. Skapa en design själv. Detta är det billigaste alternativet, men vi skulle avråda om du vill få ett professionellt design. Många bloggare tror att de kan utforma en blogg rubrik, men i verkligheten är det mycket amatörmässigt. Även om innehållet är viktigare, kan en dålig design ger dig färre läsare.
  2. Låt andra skapa blogg design för dig. Det är inga problem att låta andra göra det åt dig (kallas outsourcing). Det enklaste och snabbaste sättet att göra detta är att hitta några grafiska formgivare genom Freelancer, som kan ge dig en mycket rimlig blogg design kvalitet. Vi använder själv frilansare att hjälpa till med design och programmering, mycket bra service, de har över 100.000 människor med alla typer av olika kvalifikationer

Strategier för att tjäna pengar på din blogg

Det finns många möjligheter för den som vill tjäna pengar på sin blogg. Annonser är ett känt sätt att tjäna pengar.

Andra populära sak som gör kontot kan svämma över för några bloggare är att diskutera de produkter som de tar emot med posten. Som ett sätt bloggare diskuterar några kläder eller accessoarer, kan de tjäna flera 10-1000 dollar på en enkel blogginlägg som tar bara några minuter att göra. Det är inte där för att skriva artikeln de tjänar, men att de faktiskt publicerar den så att den når ut till många läsare.

Att villa tjänar pengar genom en blogg är en sak, men hur man gör det är något helt annat.

Trafiken till din blogg är det viktigaste. Hur att få trafik till din blogg. Det är inte så sofistikerad som man skulle kunna tro, men det lönar sig att använda olika medhjälpare för att få igång karriären blogg. Denna Traffic Submitter tjänst är bäst, använda den och du vill få fler läsare snabbt.

Rekommenderar också ta en titt på denna sajt som ger dig en hel del allmän kunskap om hur man kan tjäna pengar från företag nätet. Inspirerande och värdefull läsning för dem som vill verkligen sträva efter en lönsam blogg framgång.

Sist men absolut inte minst, skulle vi rekommendera denna guide till att tjäna pengar på att blogga som är mycket kronjuvelen för dem som vill komma igång snabbt att tjäna gryn på sin blogg. Ingen kommer att tjäna 100.000 dollar på bloggen efter den första månaden, men med hjälp av konceptet Blogging till banken kan få det mycket snabbare. Här får du också en färdig blogg, och du kör i några minuter.

Det var vad vi hade att säga om blogging, och egentligen allt du behöver veta för att komma igång en lönsam blogg. Informationen på denna sida du vet mer om att tjäna pengar på bloggen än 99% av alla bloggare, så nu är det bara att sätta igång :)

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.