Outsourcing: Hur att tjäna pengar på andras arbete!

Outsourcing gör det möjligt att tjäna pengar som andra människor gör ditt jobb. Läs mer om outsourcing.

Outsourcing med Freelancer

Outsourcing gör det möjligt att lägga ut arbete till andra. Användbart om du behöver billigare arbetskraft, kompetens eller frigör tid och resurser till något annat. Freelancer är den största och mest rekommenderade platsen för outsourcing projekt och uppgifter via Internet. Freelancer kan användas av såväl individer som företag i Sverige.

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Outsourcing gör det möjligt att tjäna pengar som andra människor gör ditt jobb. Det låter cyniskt, men det är tvärtom.

Sverige är ett av de dyraste länderna i världen, och med svenska löner är inte billig arbetskraft. Därför är det fördelaktigt att delta i outsourcing från Sverige.

Vad är Freelancer och varför du bör använda den här tjänsten?

Freelancer är världens största tjänst till outsourcing av virtuella tjänster, dvs tjänster som kan utföras från en annan plats, och det är inte bunden till en viss plats.

Om du lägger ut städning eller andra uppgifter som är geografiskt specifika, behöver du förmodligen att dra nytta av lokala outsourcing byråer i Sverige. Freelancer används om uppgiften inte är platsspecifik, som i detta fall, där uppgiften är att utveckla programvaran och det spelar ingen roll där programvaran utvecklas. Dialogen mellan dig och utvecklare som du kan hitta på Free Lancer sker på nätet.

Freelancer är lysande på många sätt. För det första är det lätt att hitta program eller företag som vill utföra de uppgifter och projekt som du behöver hjälp med.

Alla virtuella uppgifter kan ske genom frilansare, om små uppgifter som att designa en logotyp, till större projekt såsom utveckling av avancerad programvara eller outsourca bokföring verksamhet för en miljard dollar företag.

Vad är outsourcing?

Outsourcing är ett engelskt ord som också används på svenska, i avsaknad av något bättre.

Outsourcing är helt enkelt att lämna arbetet till andra utanför företaget (eller om du är en privatperson: lämna ditt arbete till annan tredje part), ofta över gränserna. Till exempel kan du lägga redovisningen av ett företag i Polen, eller så kan du lägga mjukvaruutveckling till programmerare i Indien.

I de flesta branscher använder outsourcing, men är särskilt vanligt för internet-baserade företag, säkerhetstjänster, redovisning, arbetare service och IT-företag.

mål outsourcing är att få arbetet gjort av någon som är mer kompetent, erbjuda billigare arbetskraft, eller för att du vill frigöra tid och resurser för andra uppgifter.

Hur kan du dra nytta av outsourcing

mål outsourcing är att tjäna pengar, spara tid, frigöra resurser och skaffa kompetens och arbetskraft som inte finns i det egna interna nätverk eller internt.

Outsourcing kan använda på så många sätt. Även privatpersoner kan dra nytta av outsourcing.

Här är ett exempel på hur man kan tjäna pengar på outsourcing:

  • Du har en idé för en iPhone applikation som du vill utveckla. Problemet är bristen på både kompetens och tid att utveckla det här programmet. Därför måste du någon att göra det åt dig, helst så prisvärd som möjligt.
  • nästa uppgift för dig är att hitta någon som kan utveckla program. Detta görs enkelt via Internet, och den bästa servicen för detta är Freelancer. Recensioner och betyg gör det enkelt att hitta personer du kan lita på och som utför uppgiften enligt dina förväntningar.
  • När du hittar en utvecklare via frilansare, kan du leverera en komplett projekt där du berättar utvecklaren vad du vill (hur iPhone applikation kommer att se ut och vilka funktioner den ska ha).
  • Du fastställa en tidsfrist för när ansökan kommer att slutföras.
  • Developer lämnar ifylld ansökan till dig, och du kan styra programmet. Vid behov av justering kan denna göras.
  • betala utvecklaren för jobbet.
  • säljer du sedan ansökan. Detta kan göras nästan "av sig själv" om du lägger ut iPhone app i Apples AppStore, och för varje nedladdning du får betalt av Apple.

Vill du bli rik på outsourcing?

Egentligen är det bara din kreativitet gränser hur du kan använda frilansare. Som individ kan du använda billig arbetskraft för det mesta.

Vad du tjänar på en dag kan vara tillräckligt för att anställa en indisk under två veckor. Uppgifter som du är inte särskilt bra på, kan du lägga ut och få jobbet gjort på mycket kortare tid och till ett rimligt pris.

Outsourcing är lysande, och möjligheterna är många. Om du verkligen drömmer om att tjäna pengar på internet, finns det få tjänster som är lika användbar som frilansare. Var kreativ och försöka hitta några bra affärsidéer egna, och det finns inga gränser för hur mycket du kan tjäna med Freelancer... ettusen, miljoner, 100 miljoner. Himlen är gränsen.

Prova outsourcing via Freelancer här

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.