Affärsidéer alla kan tjäna pengar på

Här är affärsidéer du kan tjäna pengar på just nu: Från enkla idéer som inte kostar något att starta, till större projekt.

affärsidéer

Affärsidéer du kan tjäna på: Här har vi listat ett antal affärsmöjligheter du kan prova. Säljer enkla iPhone-program har visat sig vara en guldgruva. Evolutionen av ansökningarna kan göras mycket billigt genom outsourcing.

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Vill du starta ett företag, men saknar en affärsidé? Vi har samlat några bra idéer för dig som redan har visat sig fungera för många andra, så varför inte prova du också?

Affärsidéer:

 • Dropshipping är en affärsmodell där man erbjuder produkter från globala leverantörer. Använd till exempel eBay och Blocket.se och hitta varor för försäljning. Även om du inte är ägare av varorna, så kan du förmedla dessa varor från din "dropshipper". När någon betalar för de objekt du har lagt, vänligen skicka kundens adress till leverantören, och leverantören skickar varan till kunden. Du behöver inte någon inventering och det är helt lagligt att köra med drop shipping, många svenska företag gör det. Klicka på länken för en fullständig förklaring av vad Dropshipping är och hur du kan tjäna pengar på detta.
 • Tjäna pengar på att blogga. När svenska tonåringar tjänar 100.000 i månaden, varför kan inte du göra pengar blogga? Detta måste vara en del av de enklaste pengar som säljs, förutsatt att du har något intressant att blogga om. Det kommer inte att tjäna hundratusentals, men värt att försöka?
 • Forex trading är inte bara kul, men för alla som vill marknadsföra sig själva på valutamarknaden. Det förutsätter att du är villig att ta vissa risker i utbyte mot potentiellt högre avkastning. För att uttrycka det på ett annat sätt: Du har möjlighet att tjäna mycket mer pengar genom handel med valutor än att bara låta dem stå på stort intresse bankkonto. Läs mer om valutahandel, se länk.
 • Köp och försäljning av fastigheter har länge varit en välkänd strategi för att få stora inkomster. Det finns många olika sätt att göra detta. Till exempel kan du köpa ett hus eller kontorsbyggnad, eller renovera och hyra ut och använda intäkterna för att köpa nya hus. Sådan fortsätter tills du har väldigt många hem.
 • Aktiehandel är också en känd strategi för att tjäna pengar. Vad har det för att starta företag att göra? Många förare privatisering aktiehandel via en självägande bolag och därmed uppnå skattemässiga fördelar. Att handla aktier med CFD är också ett attraktivt alternativ, eftersom det undviker kommissionen och vi har stora möjligheter när det gäller marginal handel.
 • Skapa iPhone och iPad apps och bli rik! En inte obekant mönster. Det finns ett antal exempel att även mycket enkla applikationer för iPhone och iPad har varit en stor miljoner. När barnsliga program som består av 10 fiselyder kan vara en guldgruva, säger lite om hur lite som behövs för att lyckas.
 • Outsourcing är att delegera uppgifter. Termen används ofta i samband med outsourcing utanför landet: I länder som Kina, Indien och Polen kan få billig och kvalificerad arbetskraft. Till exempel hyra ett team av indianer som producerar programvara för dig, som du sedan kan sälja på den svenska marknaden. En enkel verksamhetsidé som gör det möjligt att göra en otrolig mängd pengar om du har några kreativitet.
 • Tjäna pengar på din egen webbplats kräver att du följer vissa principer. Du måste ha en domän, en plats att lagra din webbplats (webb), måste du skapa kvalitet innehåll som människor kommer att vara intresserade av, och du måste få trafik till din webbplats. Det finns många sätt att tjäna pengar på din webbplats är det en del av vad du kan läsa mer om genom att klicka på länken ovan.
 • Sälj dina bilder i online bilddatabaser och tjäna pengar för varje försäljning. När en användare köper en bild via en bilddatabas, måste han betala en licensavgift. Denna avgift är ofta uppdelad mellan fototjänst och fotografen som laddade upp bilden till bilddatabasen. Allt du behöver göra är att lägga dina bilder i större databaser prov bild, och du kommer att få betalt varje gång någon köper en licens. Vissa tjänar lika mycket som de kan livnära sig enbart på inkomster från sådana bilddatabaser.
 • Betalda enkäter är en möjlighet för dem som vill tjäna lite pengar till, svara undersökningar. Företag som använder miljarder dollar varje år för att avgöra vad konsumenterna tycker och tänker, och det kan du tjäna pengar genom att bli medlem i olika undersökning webbplatser på Internet.
 • Pengamaskiner på nätet det finns många. Vissa är spekutakulære, andra är i den grå zonen av bedrägeri. Läs om bankautomater, lönar det sig att satsa på.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.