Bli rik utan att arbeta är möjlig. Hur?

Om du har tur kan du bli rik inom den kommande timmen. Inte troligt! Prova antingen en medveten strategi för att bli rik. Här är några metoder som har fungerat för andra.

Bli rik utan att arbeta

Bli rik och tjäna pengar medan du sover! Här är några möjligheter du kanske inte har tänkt på förut.

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Ja, det är möjligt att bli rik just nu, i dag. Ja, vi menar dig! Du kan bli rik idag, faktiskt inom den närmaste timmen...

Men tyvärr för dig, det är inte troligt att du kommer att vara rik i dag.

Vi ska snart se hur du kan bli rik utan att arbeta (det låter omöjligt, men det är inte det). Men hur exakt kan bli rik inom den kommande timmen?

Hur man blir rik snabbt?

Det finns inget garanterat sätt att bli rik snabbt på. Det är finns sätt att bli rik, vilket lämnas åt slumpen.

bli rik innan du stigit upp från stolen du sitter (eller ligger i sängen, eller var fan är det du nu är! Ja, glöm det tillbaka till punkten!).

För att bli rik just nu, så du måste ha tur. Vi talar tillfälligheter. Det finns inte många alternativ:

  • Du kan sätta dina pengar på aktiehandel, eller
  • trading i utländsk valuta. För att få en "jackpot" här måste du belåna dina investeringar.
  • Det är riskabelt, men gör det möjligt att tjäna mycket mer pengar.

Att bli rik på slump är trevligt om det händer. Det finns alltid någon som är lycklig att vinner pengar i spel, men du har en större chans om du tar saken i egna händer.

Bli rik utan arbete

Det är möjligt att tjäna pengar utan att arbeta också. För att göra detta måste du skapa passiva inkomstkällor. Det är inte lätt, men långt ifrån omöjligt.

Passiva inkomster innebär att du har skapat inkomstkällor närmast lever sina egna liv. Ett exempel är att hyra ut en del av ditt hem. Hyresintäkterna du får inte kräver någon ansträngning från din sida. Om du har tur att du har fina hyresgäster som klipper gräsmattan för dig också.

Hyresintäkterna är bara ett exempel. Om du inte har ditt eget hem, det finns fortfarande många möjligheter. Även om du inte äger någonting, är det möjligt att få en passiv inkomst. Eller som en ström av inkomstkällor. Många små bäckar...

Du undrar kanske hur det är möjligt att tjäna pengar helt av sig själv, det är helt automatisk.

Hur man tjänar pengar automatiskt?

Det är bara för mycket spray på den för att få rika och tjäna pengar på autopilot på Internet. Nej, eller åtminstone väldigt få, skriver om de möjligheter som faktiskt finns.

Här är några verkliga möjligheter att tjäna pengar utan att arbeta mycket för det:

Aktiehandel är ett attraktivt alternativ för dem som vill få avkastning på sina pengar. På lång sikt är mycket kvar med mycket mer pengar om de investerar i aktier eller aktiefonder, jämfört med om de hade låt pengar stå på banken.

Passiva inkomster från royalties är också en möjlighet.

Ett exempel som vi har nämnt tidigare, ta bilder och lägga upp dem i bilddatabaser på Internet. Denna process kan automatiseras så att du har ett stort antal bilder som ligger ute i hundratals bilddatabaser på Internet.

Bilddatabaser som används av media, reklambyråer, och även bloggare som behöver bilder till sin blogg. När de hämtar bilderna här måste de betala för att använda bilden (om de inte betalar de få vattenstämplar på bilderna, som är värdelös för de flesta bilder).

Varje gång någon laddar ner en bild som du har lagt upp en bild databas, tjänar du pengar. Du får provision eller royalties varje gång någon köper bilden. Vad du tjänar på varje nedladdad tion beror på vilken storlek det laddas ner i (varje bild görs tillgängliga i många olika storlekar). Det måste vara en hel nedladdningar innan du bli rik, men det är möjligt.

En bild kan laddas ner obegränsat gånger. Om du tjänar 20 dollar varje gång någon nedladdningar ditt foto, och bilden hämtas 100 gånger under ett år, har du tjänat 2000 dollar. Förutsatt att du har 100 foton som ligger där, och alla hämtas så många som detta, då tjänar du 4 miljoner! Kanske några stora förväntningar där, men det är också möjligt

Kolla DigiCamCash om du vill veta mer om denna.

Kommissioner och royalties kan göra det bästa av det. Medan arbetande människor får betalt per timme, andra kommissionen till och med när de sover eller när de är på semester.

Du kan tjäna på mycket med royalties. Till exempel, om du är en musiker kan du till exempel tjäna pengar sälja en musik-CD och lägga musiken på iTunes och Spotify. Vissa musiker tjänar stora pengar på royalties.

Om ni utvecklar iPhone och iPod apps eller andra datorprogram kommer också att tjäna royalties. Ett program som kostar $ 1 (eller 6 miljoner svenskar som använder AppStore) säljs i relativt stora mängder innan det blir pengar på det. Men vi har sett att många tjänar pengar på detta, kanske för att det är så låg kostnad och därför finns det flera som är villiga att köpa.

Det finns flera exempel på personer som blivit rik på bara några månader genom att sälja program som de har utvecklat sig. Om du vill försöka göra pengar på apps, rekommenderar vi denna guiden om hur du tjänar pengar på apps.

Även om du inte har någon kunskap om hur man utvecklar applikationer och programvara, är det möjligt att tjäna pengar på detta. Tricket är då att låta andra göra jobbet. För utvecklare till ett billigt pris på Freelancer (se även vad vi har skrivit om outsourcing med Freelancer).

Detta är inte avsett som en uttömmande lista, men du ser att det faktiskt går att tjäna pengar utan att arbeta. Passiv inkomst är på väg att göra jobbet först, och sedan kan du dra nytta av en lång tid efteråt.

Vissa tjänar miljarder med passiva inkomster

J.K. Rowling har förstått hur man blir rik. Skriv några böcker och sedan rinner ut i pengar på kontot under en lång tid efter publiceringen. År efter år hon tjänar mer än en miljard på sina böcker. Hon kunde faktiskt bott på royalty för livet endast från den första Harry Potter-boken hon skrev.

Nu kanske ambitiöst att förvänta sig att det kommer att tjäna miljarder passiva inkomster, men en miljon - det borde ha varit möjligt

Alla tips i denna artikel kan vara tillräckligt för att återuppväcka gnistan och ge dig den inspiration du behöver för att bli rik. Om du fortfarande inte har några idéer, kan du läsa mer på Deltidsarbete.net.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.