Dropshipping - en pengamaskin?

Dropshipping är utbredd i Sverige. Faktum är att många företag och privatpersoner i Sverige har tjänat på dropshipping i flera år.

Dropshipping

Ja, dropshipping är en pengamaskin. Dropshipping är inte ett dåligt sätt att tjäna pengar. Både svenska företag och individer har i åratal gjort pengar på dropshipping. Läs om alla fördelar med dropshipping här. Du vill kanske blir förvånad över hur lätt det är att komma igång! Här är en lista över dropshippers från hela världen.

25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

Dropshipping är att sälja varor på uppdrag av en återförsäljare (direkt från fabrik, från säljare, leverantörer, handlare, etc).

Det finns tre parter i droppshipping:

 • Dropshipper (återförsäljare)
 • Förmedlare (detta kommer att bli din uppgift)
 • Kund

Som förmedlare mellan leverantören och kund, är ditt jobb att sälja produkterna på nätet.

Här är en stor databas över världsomspännande dropshipping-företag.

Hur att sälja produkter?

Det är lättare än många tror att sälja varor på uppdrag av en dropshipper. Till exempel kan du använda eBay, QXL eller platsannonser, eller även skapa din egen webbutik. Endast fantasin sätter gränser för hur man säljer varor genom en dropshipper.

Måste jag ha lagringsutrymme, och är det jag som måste packa varorna?

Din återförsäljare fixar lagringsutrymme, och det är din distributör som tar hand om packning och leverans av produkten. Du kommer aldrig att se produkten själv, eftersom det är dropshipper som tar hand om packning och leverans direkt till dina kunder.

Var hittar du återförsäljare som erbjuder dropshipping-avtal?

Salehoo gör det lättare att hitta leverantörer som kan användas för dropshipping. Här kan du hitta leverantörer för Sverige och de flesta andra länder.

Din uppgift i droppshipping är att få kunderna att köpa produkter från din leverantör.

 • Hitta produkten som dropshipper erbjuder till ett visst pris.
 • Sedan sälja varorna (som finns i lagret till dropshipper).
 • Tjäna pengar med vinst. Exempel: dropshipper får 65 kronor för produkten, medan du säljer den för 95 kronor (din vinst här är 30 kr).
 • När du kan sälja en produkt, kan du ta betalt för din försäljning omedelbart, även om objektet fortfarande är i lager vid dropshipper. (behandlingen av betalning är lätt, till exempel, kan det göras automatiskt om du använder eBay eller PayPal).
 • Betala dropshipper, och han paketerar och levererar produkten direkt till kund.
 • Om du har många försäljningar du kanske samla flera beställningar samtidigt, så att du kan få mängdrabatter från dropshipper.

Innan du kan börja göra pengar på dropshipping måste du ha ett avtal med företag som erbjuder detta. Det finns tusentals dropshipping företag i hela världen, och många av dessa transporter till Sverige. Men varför begränsa sig till Sverige? Om du använder eBay har du en internationell marknadsplats, och du kan nå kunder över hela världen.

Det är inget problem att tjäna pengar på dropshipping om du använder Salehoo.

Exempel på en dropshipping affär

Här är ett hypotetiskt exempel på hur en dropshipping affär kan se ut:

 1. Ett företag i Storbritannien tillverkar ryggsäckar och vill nå fler kunder genom att erbjuda dropshipp avtal.
 2. Denna dropshipping databas informerar om företag som erbjuder dropshipping-avtal.
 3. Medlemmar i Salehoo kan sedan hitta dropship-företagen genom deras online-databas.
 4. Kontakt dropshipper, det kostar dig ingenting, och du har nu möjlighet att börja sälja av hela produktsortiment till dropshipper.
 5. Dropshipper säljer: ryggsäck/$8 dollar, produktionskapacitet är 4.000 enheter per månad.
 6. Du skapar en annons på eBay och sätter ut denna ryggsäck till salu där. Antalet enheter för försäljning, ange 100+ (det finns god tillgång på denna produkt).
 7. Priset ryggsäcken i din eBay annons är $68, det vill säga en vinst per ryggsäck på $60!
 8. Frakt beräknas dessutom, för detta kan du använda eBays egna beräkningar.
 9. Efter en vecka har du fått in 15 stycken "Köp nu" order. Du har nu tjänat $900 (ca 5900) i betalningar och det enda jobb du har gjort är att skapa en annons via eBay!
 10. Kunderna betalar direkt för ryggsäcken (du kan lägga till som ett krav i din eBay annonsen: om kund inte betalar omedelbart, har du rätt att annullera din "eBay auction").
 11. Beställningen mottagits via eBay, och du skickar din order till dropshipper, medan du betalar dropshipper för betalning av ryggsäckar: 15 enheter x 8 $ per enhet är $ 120 + frakt.
 12. Du har en vinst på $780 ($900-$120).

Som ni ser, kan detta vara ett mycket enkelt sätt att tjäna pengar.

Dropshipping är spännande och ett enkelt sätt att tjäna pengar. I varje fall långt mer lettvindt än om du skulle ha gått och köpt produkterna och sedan sälja dem vidare till dina kunder! Du har inga lagerkostnader och löper ingen risk, och du sparar allt arbete med packning och utskick av alla varor.

Dropshipping är inte ett nytt sätt att göra affärer på. Många har tjänat bra pengar på detta i flera år redan. Till exempel har vi sett att flera svenska elektronikåterförsäljare använda dropshipping, och fler och fler människor upptäcker möjligheterna.

Prova dropshipping nu

Prova Salehoo och få en uppdaterad lista över dropshippers i hela världen. Använd detta som utgångspunkt, och du kan börja sälja nästan vad som helst i Sverige eller någon annanstans i världen.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.