Att tjäna pengar på fastigheter och egendom

Vem som helst kan bli rik på egendom, tror miljardärer som har tjänat stora pengar på inköp av egendom.

Fastigheter och egendom
25. juli 2024 av Deltidsarbete / Arbete

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.

"Även lobotomerade kan tjäna pengar i fastigheter." Det sades av en svensk fastighetinvestor för inte så många år sedan...

Om det är så lätt att bli rik i fastigheter, varför inte alla?

Svaret är nog att folk inte gillar att ta stora risker. Hur att beskriva någon som har varit en miljardär att köpa bostad där:

- Det är ingen hemlighet. Du behöver faktiskt inte vara smart att tjäna pengar i fastigheter. Jag skulle nästan vilja säga motsatsen. Du måste vara fantastiskt dumt att inte göra det. På 90-talet du kan lobotomerade och ändå vara rik på fastigheter, säger Koteng huvudstaden.

- Jag håller faktiskt med ekonomer på rätt plats. Bara köpa när det är billigt och inte köpa när det är dyrt. Så enkelt är det, säger han.

Även om du kan tjäna mycket pengar på fastigheten, finns något du kan tjäna ännu mer pengar på.

Det bästa sättet att lära sig om egenskapen är att känna till berättelser om människor som har tjänat på fastigheten. Du kan vidarebefordra detta genom att läsa biografier eiendomsinvestorere, tala med mäklare etc.

Bäst i test!
✔ eToro - Aktiehandel och trading: Pålitligt. Säkert. Globalt. Socialt. Registrera dig hos eToro eller prova gratis demo.